Nu toată lumea e impresionată de promisiunea lui Victor Ponta de a mări salariile medicilor cu 25%! Printre cei mai indignaţi de propunerea “meschină” a premierului se numără şoferul de autocar Decebal Popescu, care lucrează pe cursa Bucureşti-Paris şi spune că a mărit până acum cu 400-500% salariile a mii de medici.

sofer_autobuz_ponta.jpg
“Fac o cursă pe săptămână de vreo zece ani. Am şaizeci de locuri în autocar. Faceţi voi socoteala câţi oameni am scos din mizerie. Medici, ingineri, chiar şi simpli căpşunari. Toţi s-au ales cu o leafă mai bună, şi eu nici măcar nu cer să mă voteze lumea!”, a declarat Popescu, învârtind de zor volanul impresionantului vehicul. Matale eşti ditamai barosanul şi nu eşti în stare decât de 25%? Unde-i duci pe amărâţi, la bulgari?”

“Când se urcă la mine în maşină, oamenii ăştia ştiu clar: când coboară, au salariul de 5 ori mai mare. Asta înseamnă creşterea nivelului de trai, nu mizilicurile voastre. Puneţi-mă pe mine premier şi daţi-mi 100 de autocare şi câteva avioane, într-o lună de zile toţi românii vor avea salarii decente”, a adăugat şoferul, plin de încredere în propriile abilităţi.


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 19.08.2015 16:36 Politic

National Cinematografic