Ponta e un amator! Şoferul autocarului Bucureşti-Paris a mărit deja de 5 ori leafa a mii de medici

Nu toată lumea e impresionată de promisiunea lui Victor Ponta de a mări salariile medicilor cu 25%! Printre cei mai indignaţi de propunerea “meschină” a premierului se numără şoferul de autocar Decebal Popescu, care lucrează pe cursa Bucureşti-Paris şi spune că a mărit până acum cu 400-500% salariile a mii de medici.

“Fac o cursă pe săptămână de vreo zece ani. Am şaizeci de locuri în autocar. Faceţi voi socoteala câţi oameni am scos din mizerie. Medici, ingineri, chiar şi simpli căpşunari. Toţi s-au ales cu o leafă mai bună, şi eu nici măcar nu cer să mă voteze lumea!”, a declarat Popescu, învârtind de zor volanul impresionantului vehicul. Matale eşti ditamai barosanul şi nu eşti în stare decât de 25%? Unde-i duci pe amărâţi, la bulgari?”

“Când se urcă la mine în maşină, oamenii ăştia ştiu clar: când coboară, au salariul de 5 ori mai mare. Asta înseamnă creşterea nivelului de trai, nu mizilicurile voastre. Puneţi-mă pe mine premier şi daţi-mi 100 de autocare şi câteva avioane, într-o lună de zile toţi românii vor avea salarii decente”, a adăugat şoferul, plin de încredere în propriile abilităţi.


Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
19 august 2015 14:36
Citește mai mult despre: emigranti franta medici Ponta salarii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult