Ponta: Evident că am votat cu Raţiu, doar am luptat împotriva comuniştilor în munţi în anii ’50

Premierul Victor Ponta dovedeşte încă o dată că e un lider destoinic şi consecvent! Într-un text postat recent pe Facebook, acesta explică de ce a votat în 1990 cu Ion Raţiu: “Refuzam să accept că am suferit degeaba în toţi acei ani pe care i-am petrecut în munţi, luptând împotriva comuniştilor alături de Elisabeta Rizea şi ceilalţi susţinători ai mei.”

Premierul susţine că, în calitate de fruntaş al Partidului Ţărănist, a fost tratat cu deosebită brutalitate de torţionarii comunişti după ce grupul de rezistenţă a fost destructurat în 1952. “Am fost în celulă cu Dragnea, Zgonea şi Gabi Firea, care şi-a pus pălărie ca să treacă drept bărbat.”

„Vă imaginaţi aşa ceva? Întemniţat ca un plagiator de rând, eu, Victor Ponta, care i-am alungat pe fanarioţi, am unit principatele şi l-am convertit la ortodoxie pe Carol I! Cum era să nu votez cu Raţiu?”

La scurt timp după declaraţia lui Ponta, cârcotaşii de pe Internet l-au acuzat de nesinceritate, susţinând că un om născut în ‘72 nu ar fi putut lupta în munţi în anii ‘50. Ponta le-a răspuns prompt cu un pasaj dintr-o ordonanţă de guvern emisă în 2013, care le permite celor care împlineau -20 de ani în 1952 să participe la rezistenţa armată anticomunistă.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția de duminică, cu detalii exclusive despre pregătirile de vot din Teleorman sau de la ambasada României de la Paris, urmărește-o în secțiunea Times New Roman TV.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
10 noiembrie 2014 13:11

Alte articole

Vezi mai mult