Ponta explică de ce votează împotriva Roşiei Montane ca deputat: „Am luat şpagă doar ca premier”

Premierul Victor Ponta a ţinut să le bată obrazul celor de la RMGC în privinţa lobby-ului făcut pentru deschiderea exploatării la Roşia Montană. „Au fost foarte neprofesionişti, mi-au dat mită doar pentru calitatea mea de prim-ministru. Ori eu sunt şi deputat, iar pe asta nu am primit nici măcar un pliculeţ de-ăla mic, în care se pun mărţişoarele”, a explicat liderul PSD.

Ponta a explicat că, fiind social democrat, nu se gândeşte doar la binele propriu ci şi la toţi colegii săi, care trebuie mituiţi cum se cuvine pentru a înţelege cu adevărat binele ţării. „Fiecare parlamentar, oricât de prost e el, trebuie să primească o mită, o şpagă micuţă, ca să poată vota cu mintea limpede pentru acest proiect. Noi nu suntem o ţară de lumea a treia, în care e suficient să mituieşti un preşedinte şi un premier ca să poţi să furi din ea”.

De altfel, premierul a avertizat că cei de la RMGC au scăpat ieftin că nu le-a cerut să-l mituiască şi ca expert geolog şi masterand în ecologie, o scurtă privire prin CV-ul său demonstrând, fără putinţă de tăgadă, că este specializat şi în aceste domenii foarte importante pentru economie.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

2 septembrie 2013 10:09

Alte articole

Vezi mai mult