Ponta i-a trimis o scrisoare și lui André Rieu în care spune că nu e corupt

Pentru că Andre Rieu este ambasadorul muzicii clasice în întreaga lume, premierul Victor Ponta a decis să-i trimită și lui o scrisoare în care să-l informeze cu privire la presiunile la care este supus. Acesta acuză că justiția, prin oamenii săi, procurori și judecători, vor să-i facă viața grea și, mult mai rău, să-l arunce în închisoare.

„Vă transmit aceste rânduri ca de la violonist emerit la violonist emerit. Sper să înțelegeți, excelență, în ce țară ați fost păcălit să concertați, o țară care este capabilă să devoreze pe unul din cei mai de seamă fii ai ei pentru niște evziune fiscală și un pic de fals. Sunt, efectiv, hăituit eu, un om nevinovat și cinstit. Este exact cum am scris în cartea mea „Încă de pe atunci vulpea era vânătorul” despre ororile securității”, se arată în scrisoarea trimisă de Victor Ponta.

Din păcate, la o analiză mai atentă s-a constatat că scrisoarea era un plagiat după o scrisoare mai veche în care spunea că nu a copiat în lucrarea de doctorat.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
11 iunie 2015 08:06

Alte articole

Vezi mai mult