“Până acum credeam cu toţii că sunt vorbe goale, dar Ponta ne-a dovedit tuturor că poate fi preşedintele care uneşte!” Au spus-o reprezentanţii PRM şi UDMR, foarte mulţumiţi de promisiunile smulse recent lui Ponta în schimbul sprijinului în turul 2.

cvt_secui_ponta.jpg
Surse din PSD transmit că acordul semnat între Ponta, liderii secuilor şi cunoscutul psihopat Vadim Tudor e conceput în aşa fel încât să-i mulţumească pe toţi. “Harghita, Covasna şi Mureşul vor primi autonomie, iar preşedinte pe viaţă în regiunea astfel obţinută va fi Vadim. Cum ar zice duşmanii noştri de peste Ocean, a win-win situation!”, a afirmat un apropiat al lui Ponta.

Înţelegerea între cele trei părţi a fost tradusă doar parţial în limba maghiară. “N-am vrea să-i încărcăm pe votanţii din Secuime cu absolut toţi termenii contractului nostru. E stufos oricum, şi mulţi ar putea fi uşor descurajaţi de forma de organizare a noului stat din Har-Cov. Ştiţi voi, cu Vadim preşedinte şi toate drăciile alea birocratice...”, a comentat Victor Ponta.

Încântat că va fi preşedinte peste secui, Vadim Tudor a adăugat doar că e pregătit să îngroape securea războiului. “Nu poţi să-i căsăpeşti chiar pe toţi cu o amărâtă de secure, trebuie ceva mai vârtos!”, a glumit Tribunul.

Reprezentanţii UDMR s-au limitat la a declara: “Ieei! Stat al noastră o să facem, cu Kürtőskalács şi fete frumoasă! Oare cine preşedint o să alegem?”Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția specială dedicată votului de duminică, urmărește-o în secțiunea Times New Roman TV.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 05.11.2014 15:25 Politic

National Cinematografic