Ponta îi împacă pe toţi! Le-a promis secuilor o ţară a lor şi lui Vadim că va fi preşedintele ei

“Până acum credeam cu toţii că sunt vorbe goale, dar Ponta ne-a dovedit tuturor că poate fi preşedintele care uneşte!” Au spus-o reprezentanţii PRM şi UDMR, foarte mulţumiţi de promisiunile smulse recent lui Ponta în schimbul sprijinului în turul 2.

Surse din PSD transmit că acordul semnat între Ponta, liderii secuilor şi cunoscutul psihopat Vadim Tudor e conceput în aşa fel încât să-i mulţumească pe toţi. “Harghita, Covasna şi Mureşul vor primi autonomie, iar preşedinte pe viaţă în regiunea astfel obţinută va fi Vadim. Cum ar zice duşmanii noştri de peste Ocean, a win-win situation!”, a afirmat un apropiat al lui Ponta.

Înţelegerea între cele trei părţi a fost tradusă doar parţial în limba maghiară. “N-am vrea să-i încărcăm pe votanţii din Secuime cu absolut toţi termenii contractului nostru. E stufos oricum, şi mulţi ar putea fi uşor descurajaţi de forma de organizare a noului stat din Har-Cov. Ştiţi voi, cu Vadim preşedinte şi toate drăciile alea birocratice…”, a comentat Victor Ponta.

Încântat că va fi preşedinte peste secui, Vadim Tudor a adăugat doar că e pregătit să îngroape securea războiului. “Nu poţi să-i căsăpeşti chiar pe toţi cu o amărâtă de secure, trebuie ceva mai vârtos!”, a glumit Tribunul.

Reprezentanţii UDMR s-au limitat la a declara: “Ieei! Stat al noastră o să facem, cu Kürtőskalács şi fete frumoasă! Oare cine preşedint o să alegem?”

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția specială dedicată votului de duminică, urmărește-o în secțiunea Times New Roman TV.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
5 noiembrie 2014 13:25
Citește mai mult despre: alegeri Ponta Secuime UDMR Vadim

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult