Deși campania electorală nu a început în mod oficial, candidații la președinție au început deja să facă propagandă politică asumându-și tot felul de realizări. Victor Ponta este campionul declarațiilor politice de campanie, în această dimineață lăudându-se la România TV că a reușit să facă ziua egală cu noaptea.

ponta_inaugurare_biblioteca_nationala.jpg

„În ciuda piedicilor duse de președintele Băsescu și a moștenirii dezastruoase rămase de la guvernele precedente, am reușit să reducem din inechitatea socială care domnea până acum în România. De acum încolo nu poate decât să ne fie bine”, a spus premierul Ponta.

Acesta a precizat că anul acesta, din lipsa fondurilor, atât ziua cât și noaptea vor avea doar 12 ore. De anul viitor însă, prin accesarea de fonduri europene, cele două jumătăți ale zilei vor avea câte 13 ore fiecare.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 23.09.2014 18:34 Politic

National Cinematografic