Ponta l-a demis pe Mărmureanu, pentru că nu a prezis cutremurul cosmogonic în care ne aflăm

Încep să cadă capete! Premierul Ponta spune că a urmărit cu maximă atenţie declaraţia vicepreşedintelui Forţei Civice, Sorin Paler, cel care ne-a avertizat că ne aflăm în plin cutremur cosmogonic. Enervat că Gheorghe Mărmureanu nu ne-a avertizat înainte de acest cutremur, Ponta a decis demiterea lui.

„Mărmureanu a dat dovadă de o incompetenţă halucinantă”, a acuzat Ponta. „Înţeleg până la un punct că nu a avertizat înainte, că nu e uşor să ştii când te loveşte cutremurul cosmogonic, dar să nu zici nimic nici măcar după ce acest cutremur a început, deja e mult mai mult dect pot tolera. Avem nevoie de oameni competenţi, nu de mărmureni care dorm în picioare.”

Până va găsi un înlocuitor, Ponta va prelua personal sarcinile lui Mărmureanu, mai ales că premierul are şi o teză de doctorat cu titlul „Cutremurele cosmogonice, un pericol real pentru clădirile din Bucureşti”, după cum se poate vedea în CV-ul său. „Eu sunt eroul arhaic care poate să scape România de cutremurul cosmogonic”, s-a lăudat Ponta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
5 februarie 2014 17:02

Alte articole

Vezi mai mult