Ponta linişteşte oamenii de cultură USL: “Avem destui turnători care să-l înlocuiască pe Marga”

Demisia cunoscutului cocalar universitar Andrei Marga din fruntea Institutului Cultural Român a creat nelinişte în rândul clasei politice care nu crede că se poate găsi un om de valoarea acestuia care să-l înlocuiască cu succes. “Sigur, tâmpiţi ca Marga avem grămadă, dar oameni care să aibă şi caracter abject, să fie şi idioţi, mai greu”, s-a plâns un deputat PSD.

Pe fondul neliniştilor, premierul Victor Ponta a organizat o conferinţă de presă în care a ţinut să precizeze că demisia lui Marga nu va afecta linia de lucru a ICR. “Vă vine să credeţi sau nu, avem destui turnători inculţi prin partidele noastre care să-l înlocuiască pe moş. Sunt convins că colegul meu, Crin Antonescu, va găsi unul la fel de performant ca Marga”, a declarat Ponta.

Printre numele vehiculate se numără liberali de frunte ca Sorin Roşca Stănescu, care a scris la ziare deci nu e chiar incult, şi Gigi Becali, care îndeplineşte toate condiţiile. “Sunt convins că preşedintele ar accepta graţierea lui Gigi dacă îl propunem ca şef al ICR. Singura problemă e că Gigi n-a fost securist, nici măcar turnător. Lipseşte caracterul de comunist infect, dar compensează cu alte calităţi”, a promis premierul.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

17 iunie 2013 13:12

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult