Ponta: Mii de oameni de zăpadă vor ieşi în stradă pentru USL!

Imagini aparent neprelucrate înfăţişând oameni de zăpadă care participă la mitingurile USL au fost prezentate astăzi presei de către Victor Ponta. Acesta spune că mii de astfel de oameni au îmbrăţişat cu căldură cauza Opoziţiei , motiv pentru care unii au fost violentaţi de jandarmi şi s-au pus pe ei tunurile de apă caldă. În imagini au putut fi recunoscuţi chiar şi oameni de zăpadă din fieful politic al lui Mircea Geoană, Dăbuleni, ei fiind uşor de identificat deoarece în loc de morcov au un pepene.

„Am fost în ultimele zile printre oamenii de zăpadă de rând”, a spus Ponta, „şi mi-au împărtăşit problemele lor. Nici nu vă daţi seama cât de greu le e cu temperaturile astea ridicate din apartamente. Le-a cam intrat morcovul, pe scurt. S-au săturat să aştepte în case să se topească de cald aşa încât credeţi-mă, mulţi dintre ei sunt dispuşi să stea în piaţă şi până la primăvară.

În replică, Puterea a taxat acuzaţiile lui Ponta drept ridicole: „Chiar dacă erau oameni de zăpadă la mitinguri, cum să-i deosebim?”, spune ministrul de interne. „Cum să-i explic eu unui jandarm diferenţa dintre un om obişnuit şi un om de zăpadă, când un copil de 2 ani orb şi cu grav retard mental abia dacă o înţelege? Să nu mai spun că cei pe care i-am oprit şi i-am luat la întrebări vorbeau de parcă ar fi avut bulgări în gură, deci probabil că erau oameni de zăpadă străini, aduşi de Opoziţie cu camioanele frigorifice”.

Scris de TNR
26 ianuarie 2012 12:01

Alte articole

Vezi mai mult