Premierul Victor Ponta pare să nu fie în apele lui, făcând declaraţii care îi contrazic imensa poftă pentru minciună. Acesta a trimis o scrisoare către DNA, felicitându-i pe procurori pentru arestări şi exprimându-şi mulţumirea că el încă nu a fost săltat: “Sunteţi cei mai tari şi atâta timp cât voi fi liber o să susţin acelaşi lucru”, precizează Ponta.ponta_caciula_bufon.jpg

“Din partea mea, puteţi s-o arestaţi şi pe Daciana, totul e să nu ajung eu în spatele gratiilor. Sigur, în faţă voi spune că îmi susţin soţia, dar evident că voi merge până la a depune mărturie împotriva ei, ca să-mi scap pielea”, a declarat Victor Ponta, într-un straniu acces de sinceritate.

Premierul recunoaşte că a făcut unele declaraţii politice, când a fost supărat că i se anchetează cei mai buni prieteni, mogulii interlopi Ghiţă şi Voiculescu, dar că la urma urmei, atâta timp cât el nu are cătuşe la mâini, nu poate fi supărat prea tare: “Mai bag o taxă şi mă mai liniştesc”, spune Ponta.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 20.02.2015 15:18 Politic

National Cinematografic