Ponta nu e îngrijorat de defrișări. „Ăia în Dubai nu au nici o pădure și uite ce bine o duc”

Premierul Victor Ponta a răspuns criticilor conform cărora guvernul pe care îl conduce tolerează defrișările de păduri din România și este de-a dreptul complice cu firmele care taie copaci în mod ilegal. „Vă îngrijorați pentru tot felul de fleacuri. Pădurile sunt neesențiale pentru o țară, uitați-vă la Dubai sau Quatar, ăia nu au nici o pădure și sunt plini de bani”, a spus premierul.

Acesta a atras atenția că o țară poate să câștige foarte mulți bani din deșert. Un deșert bine cultivat va da, în doar câțiva ani, petrol de cea mai bună calitate, totul e să ai răbdare. Totuși, cea mai costisitoare operațiune în amenajarea unui deșert este defrișarea, care trebuie făcută cu cap, astfel încât să nu mai rămână urmă de verdeață deasupra.

„Am ajuns atât de obraznici încât vin oameni care vor să ne amenajeze gratis deșertul, în timp ce alții dau miliarde de euro pentru asta, iar noi îi refuzăm. Să vedeți ce o să plângem după oamenii ăștia când va trebui să aruncăm miliarde pentru tot felul de firme străine care să vină să ne defrișeze țara”, a declarat Victor Ponta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
11 mai 2015 15:05

Alte articole

Vezi mai mult