Ponta nu mai riscă nimic: ”În turul doi, românii din diaspora vor vota în ambasadele Rusiei”

Conștient că românii din afara țării îl urăsc și nu îl vor vota niciodată, Ponta a decis să fraudeze turul doi al alegerilor prezidențiale. Pentru asta a apelat la cei pe care atât el, cât și predecesorii săi pesediști îi respectă suprem: rușii. Mai exact, românii din afara țării vor putea vota în turul doi doar în ambasadele sau consulatele Rusiei.

”Oficial, vom spune că folosim ambasadele Rusiei pentru că sunt mai încăpătoare și pot vota mai mulți români în ele”, și-a expus Ponta planul. ”Doar că, evident, indiferent câți vor vota și cu cine, rezultatul oficial îmi va fi favorabil. Pentru că, evident, în ambasadele Rusiei nu vor avea acces observatori români, ci doar ruși. Diaspora e ca și asigurată, voi avea 90% din voturi acolo.”

Alte măsuri disperate ale lui Ponta vizează zona rurală. Astfel, în satele din Moldova numele său va fi înlocuit pe buletinele de vot cu cel al lui Ion Iliescu, urmând ca voturile primite pentru Iliescu să fie, evident, contorizate pentru el. În Oltenia, în schimb, Ponta intenționează să atragă voturi folosind numele lui Nicolae Ceaușescu pe buletinele de vot.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția specială dedicată votului de duminică, urmărește-o în secțiunea Times New Roman TV.

Scris de Calin
3 noiembrie 2014 00:11

Alte articole

Vezi mai mult