Ponta: Pentru că eu sunt interimar la Transporturi, iau eu şpaga pentru privatizarea CFR Marfă

Premierul Victor Ponta a preluat conducerea Ministerului Transporturilor după condamnarea ministrului Relu Fenechiu şi, odată cu aceasta, toate responabilităţile fostului demnitar. Astfel, acesta va trebui să încaseze şi şpaga cuvenită pentru privatizarea CFR Marfă.

„Important e să nu se simtă lipsa ministrului în cabinet, nu putem să oprim funcţionarea Guvernului doar pentru că un ministru a ajuns la necaz. Conform procedurilor standard în astfel de cazuri, eu încasez suma iar ministrul Fenechiu primeşte doar un comision de intermediere”, a explicat premierul Victor Ponta.

În calitate de ministru interimar, Victor Ponta va trebui să se ocupe şi de parandărăt, şmenozeli şi mânăritul de licitaţii pentru celelalte proiecte aflate în derulare. „Nu-i muncă uşoară, vă spun, nu degeaba l-am pus ministru pe domnul Fenechiu, un om cu vastă experienţă în acest domeniu. O să analizez propunerile venite din partea PNL, n-am vrea să punem unul la transporturi care să nu ştie să fure nici măcar un milion de euro. Râde Radu Berceanu de noi, ce naiba”, a completat premierul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

12 iulie 2013 15:07

Alte articole

Vezi mai mult