A rămas fără titlul de doctor, dar nesimțirea nu i-o poate lua nimeni! Victor Ponta l-a ironziat pe Facebook pe Dacian Cioloș pentru faptul că a participat la curățarea gunoaielor din Delta Văcărești fără să fie ajutat de jandarmi. Ponta spune că, în mod normal, jandarmii trebuiau nu doar să-i țină sacul, ci și să strângă gunoaiele în locul lui.

ciolos_ponta_jandarmi.jpg ”Păi când eram eu premier, pe mine mă trăgeau jandarmii cu barca pneumatică când mergeam la inundații”, s-a lăudat Ponta. ”Aveam jandarmi la dispoziția mea tot timpul, eu n-aș fi ajuns niciodată să pun mâna ca să strâng gunoaie, ca săracii. Pe Cioloș nu-l iubesc jandarmii, că-i tehnocrat, de aia nu l-a ajutat nimeni. Nu e iubit ca mine.”

O reacție promptă a avut și președintele PSD, infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea. Imediat ce a auzit că s-au strâns gunoaie, el a cerut ca toate să devină membri PSD. ”Am luat în partid cam toate gunoaiele din UNPR, nu văd de ce nu le-am lua și pe cele din Delta Văcărești. Orice gunoi își poate găsi un loc în PSD”, a spus Liviu Dragnea.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 01.07.2016 15:05 Politic

National Cinematografic