Ponta râde de Cioloș: ”N-a avut jandarmi care să-i țină sacul sau să strângă gunoaiele în locul lui”

A rămas fără titlul de doctor, dar nesimțirea nu i-o poate lua nimeni! Victor Ponta l-a ironziat pe Facebook pe Dacian Cioloș pentru faptul că a participat la curățarea gunoaielor din Delta Văcărești fără să fie ajutat de jandarmi. Ponta spune că, în mod normal, jandarmii trebuiau nu doar să-i țină sacul, ci și să strângă gunoaiele în locul lui.

”Păi când eram eu premier, pe mine mă trăgeau jandarmii cu barca pneumatică când mergeam la inundații”, s-a lăudat Ponta. ”Aveam jandarmi la dispoziția mea tot timpul, eu n-aș fi ajuns niciodată să pun mâna ca să strâng gunoaie, ca săracii. Pe Cioloș nu-l iubesc jandarmii, că-i tehnocrat, de aia nu l-a ajutat nimeni. Nu e iubit ca mine.”

O reacție promptă a avut și președintele PSD, infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea. Imediat ce a auzit că s-au strâns gunoaie, el a cerut ca toate să devină membri PSD. ”Am luat în partid cam toate gunoaiele din UNPR, nu văd de ce nu le-am lua și pe cele din Delta Văcărești. Orice gunoi își poate găsi un loc în PSD”, a spus Liviu Dragnea.

Scris de Calin
1 iulie 2016 13:05
Citește mai mult despre: Ciolos delta vacaresti Ponta PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult