Ponta, reacție la alegerea lui MRU la SIE: Trebuie să mai stau în spital, mi-au pus o rotulă în plus

E speriat rău de inevitabila băgare la bulău! Convins că va fi așteptat cu duba la Otopeni după numirea lui MRU la SIE, Ponta a revenit la eternele lui minciuni: ”Medicii mi-au greșit operația și mi-au pus o rotulă în plus. Am dureri groaznice, nu pot reveni o perioadă în țară. Oricum, nici n-are sens să vin, pot să mint că măresc pensiile și de aici”, a spus fostul premier.

Martorii spun că de fiecare dată când vine medicul sau o asistentă, Ponta începe să urle că îl doare piciorul, exact cum simula și când juca baschet. ”Nu știu dacă e o surpriză pentru cineva, dar Ponta era un manțogar și pe teren, ca și în politică. La fel de laș și de scârbos”, declară o sursă care preferă să rămână anonimă.

Ponta neagă că ar simula, spune că trebuie să fie operat din nou și nu va putea reveni în țară prea curând, dar simte pentru români același lucru pe care îl simțea când și-a lansat candidatura pe stadion, cu 50.000 de pomanagii aduși cu autocarele de PSD: ”Am aceeași scârbă și aceeași durere în cur față de poporul român”, a spus Ponta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
30 iunie 2015 21:06

Alte articole

Vezi mai mult