Ponta recidivează: „Ca deputat sunt născut în Bucureşti, iar ca premier într-un sat din Apuseni”

Victor Ponta ţine neapărat să profite de valul de simpatie de care se bucură în aceste zile sătenii care au găsit epava avionului prăbuşit în Apuseni. Recent, acesta şi-a modificat din nou CV-ul, adăugându-şi un nou loc al naşterii. Mai exact, premierul susţine că deputatul Ponta s-a născut în Bucureşti, spre deosebire de premierul Ponta, care a venit pe lume într-un sat din Apuseni.

Mai mult, Ponta spune că, în calitate de premier, se trage dintr-o familie care lua zilnic la picior pădurile din Apuseni, pe care el, premierul Ponta, a ajuns să le cunoască ca în palmă încă de când era doar un copil. El este convins că, dacă ar fi fost în zona accidentului aviatic, ar fi găsit epava cu ochii închişi, chiar înaintea sătenilor din zonă.

Deşi ştie că merită, Ponta spune că nu se aşteaptă să fie decorat de Băsescu pentru calităţile extraordinare pe care le posedă, fără de care situaţia în cazul accidentului aviatic ar fi fost mult mai dramatică. Dar asta nu-l deranjează, pentru că, spune Ponta, „sunt un premier caracterizat în primul rând de bun-simţ şi modestie, ca orice moţ din Apuseni.”

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Calin
24 ianuarie 2014 09:01

Alte articole

Vezi mai mult