Victor Ponta şi-a pierdut minţile? La scurt timp după ce s-a filmat la Masa Tăcerii, ţinând în mână un salam săsesc pentru a-l ironiza pe Iohannis, fostul premier a înregistrat un nou videoclip pe care l-a difuzat pe Facebook.

salam_sasesc_ponta.jpg

De data aceasta, Ponta apare sub un alt monument îndrăgit de toţi românii - statuia lui Mihai Viteazul - gustând cu poftă dintr-un obiect prelung şi cilindric, care ar putea fi tot un salam.

“În timp ce vorbeşte despre cinste şi onoare, Ponta decalotează cu grijă pieliţa de pe salamul preferat şi îl plimbă prin gură, sub privirile nedumerite ale câtorva turişti veniţi să admire maiestuosul cal şi voievodul de pe el”, spune un internaut care jură că a văzut filmuleţul.

Într-o turnură stranie a evenimentelor, producătorii de mezeluri din România au negat imediat că i-ar fi furnizat fostului premier recuzită pentru clipul cu iz electoral. Vom reveni cu amănunte după ce specialiştii în obiecte lunguieţe vor reuşi să determine natura celui din gura lui Ponta.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 14.11.2016 17:13 Politic

National Cinematografic