Ponta recidivează! S-a filmat sub calul lui Mihai Viteazul ţinând în gură ceva ce părea a fi un salam

Victor Ponta şi-a pierdut minţile? La scurt timp după ce s-a filmat la Masa Tăcerii, ţinând în mână un salam săsesc pentru a-l ironiza pe Iohannis, fostul premier a înregistrat un nou videoclip pe care l-a difuzat pe Facebook.

De data aceasta, Ponta apare sub un alt monument îndrăgit de toţi românii – statuia lui Mihai Viteazul – gustând cu poftă dintr-un obiect prelung şi cilindric, care ar putea fi tot un salam.

“În timp ce vorbeşte despre cinste şi onoare, Ponta decalotează cu grijă pieliţa de pe salamul preferat şi îl plimbă prin gură, sub privirile nedumerite ale câtorva turişti veniţi să admire maiestuosul cal şi voievodul de pe el”, spune un internaut care jură că a văzut filmuleţul.

Într-o turnură stranie a evenimentelor, producătorii de mezeluri din România au negat imediat că i-ar fi furnizat fostului premier recuzită pentru clipul cu iz electoral. Vom reveni cu amănunte după ce specialiştii în obiecte lunguieţe vor reuşi să determine natura celui din gura lui Ponta.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile
14 noiembrie 2016 15:11
Citește mai mult despre: cal mihai viteazul Ponta salam

Alte articole

Vezi mai mult