Dottore nu se dezminte! Ahtiat să copieze ceva, premierul Victor Ponta s-a infiltrat într-o sală în care se dădea o probă a BAC-ului de toamnă, şi-a scos fiţuicile şi a început să facă ce-i place lui mai mult: “lucrări ştiinţifice”. “Am auzit de la Ministrul Învăţământului că anul acesta s-ar putea copia la BAC, mai ales la sesiunea de toamnă. Vă daţi seama că nu puteam rata aşa ceva”, a declarat premierul.ponta_copiat_bac.jpg

Din păcate, Ponta a fost prins şi dat afară din examen, dar susţine că le-a zis-o el profesorilor supraveghetori: “N-am nevoie de BAC-ul vostru obosit, sunt premier şi pot să plagiez alte chestii mult mai importante decât universul poetic al lui Bacovia”, susţin surse din liceu.

“Am fost surprins cât de relaxat era în timpul copiatului. Când l-am întrebat ce face, mi-a răspuns agresiv: Dar ce, nu aşa se face? Dumneavoastră cum copiaţi?”, spune Decebal Popescu, profesorul care l-a dat afară pe Ponta din examen.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Monday, 25.08.2014 20:57 Politic

National Cinematografic