Ponta s-a lăudat la UE că avem atât de multe autostrăzi încât trebuie să dărâmăm din ele

Premierul Victor Ponta i-a dat pe spate pe oficialii europeni cu ultimul raport trimis la Bruxelles, în care minciunile sale au atins un nivel uluitor. Astfel, acesta a explicat că avântul economic pe care l-a luat România este atât de puternic încât are prea multe autostrăzi, și trebuie să mai dărâme din ele.

„Suntem în situația bizară în care avem sute de kilometri de autostradă în toate direcțiile, autostradă pe care nu merge nimeni. A trebuit să mai eliberăm din teren să construim fabrici sau să îl redăm agriculturii, că nu mai aveam efectic loc unde să punem o uzină, un institut de cercetare”, a explicat Ponta oficialilor europeni. Acesta a trimis în plicul cu scrisoarea și două mii de euro în bancnote mari, să arate că are bani.

Totodată, premierul a atenționat Uniunea Europeană să nu ne mai amenințe cu tăierea fondurilor, pentru că, oricum, se vede și de pe Marte că nu avem nevoie de banii ăia. În scrisoarea premierului se mai arată că, de exemplu, tunelul de metrou spre Drumul Taberei a fost prelungit deja până la Pitești, motiv pentru care s-ar putea ca pe viitor să fie dărâmată și autostrada în direcția aia, că devine aproape inutilă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

27 octombrie 2015 11:10
Citește mai mult despre: autostrazi Ponta UE

Alte articole

Vezi mai mult