Ponta se gândește dacă vrea la Cotroceni: ”Vreau să-mi verific CV-ul, să nu fi fost deja președinte”

Presat de tot mai mulți pesediști să candideze la alegerile prezidențiale din acest an, premierul Victor Ponta a cerut puțin răgaz. El vrea să verifice în CV-ul personal dacă nu cumva a ocupat deja funcția de președinte al României, caz în care o eventuală candidatură nu ar mai fi atât de oportună pe cât pretind colegii lui.

”O să dureze probabil o săptămână, dacă nu mai mult”, a apreciat Victor Ponta. ”Vorbim totuși de un CV de sute de pagini, care trebuie verificate cu maximă atenție. Pentru că, de exemplu, aș putea descoperi în CV că am avut deja două mandate de președinte al României, caz în care Constituția nu mi-ar mai permite să candidez. Or, eu sunt doctor în drept, nu aș putea face așa ceva.”

Înainte de a lua o decizie finală, Ponta vrea să se convingă că îi poate apăra mai bine pe baronii locali din postura de președinte decât din cea de premier. Iar dacă se va decide să candideze, Liviu Dragnea îi garantează că va ieși președinte, pentru că aproximativ 10 milioane de teleormăneni sunt pregătiți să pună tampila pe el la alegerile prezidențiale de la finalul acestui an.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
11 aprilie 2014 11:04

Alte articole

Vezi mai mult