Ponta se operează la genunchi în Turcia. S-a accidentat îngenunchind în faţa lui Putin la Baku

Operaţie dificilă pentru premierul Victor Ponta care a îngenunchiat prea tare în faţa lui Vladimir Putin la Jocurile de la Baku şi şi-a rupt câteva ligamente. Operaţia e îngreunată de faptul că Victor Ponta are şi coccisul rupt, din cauză că Putin i-a tras un şut în cur la finalul întrevederii.

Diagnosticul medicilor turci a fost rapid şi precis: “Domnul Ponta avea deja nişte probleme, probabil de la cât a îngenunchiat în faţa lui Iliescu şi de la cât i-a supt-o lui Tăriceanu ca să-l salveze pe complicele lui, Dan Şova”, explică Orhan Çuçuk, chirurg turc.

Victor Ponta s-a deplasat la spitalul din Turcia însoţit de mai mulţi baroni PSD, de la care va primi transfuzii de sânge, doar aceştia având concentraţia suficientă de corupţie în sânge. “Dacă i-am da sânge de om cinstit, organismul lui Ponta ar putea ceda, pentru el ar fi practic toxic”, spun medicii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
15 iunie 2015 13:06

Alte articole

Vezi mai mult