Decizia CNADTCU e finală: Victor Ponta ar fi comis un furt intelectual de cea mai joasă speţă! Verdictul în acest sens a fost primit cu mare entuziasm de fostul premier, care şi-a pus deja în ramă diploma de plagiator, convins că aceasta îi va purta noroc într-un nou capitol al prodigioasei cariere de avocat şi om politic.

pontaverdictcnadtcu.jpg
"Sunt încântat! După atâţia ani în care alţii au făcut toată treaba, asta e prima hârtie pe care o obţin 'pe bune'. N-am mai simţit aşa un fior de când am învăţat să mă leg singur la şireturi în clasa a 8-a!", a explicat Ponta, rânjind a glorie şi fluturând prin aer procesul verbal emis de Consiliu.

Îndrumătorul ştiinţific al lucrării luate cu jula, Adrian Năstase, l-a felicitat pe discipolul său, amintindu-le celor prezenţi că, în urmă cu patru ani, CNADTCU mai emisese un verdict de plagiat în acelaşi caz. "Recunoaşterea meritelor lui Victor s-a cam lăsat aşteptată!", a glumit fostul premier despre celălalt fost premier, împuşcându-se în gât cu dopul unei sticle de şampanie.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Thursday, 28.07.2016 04:07 Politic

National Cinematografic