Ponta şi-a înrămat deja verdictul de plagiator: “E prima mea hârtie obţinută pe bune!”

Decizia CNADTCU e finală: Victor Ponta ar fi comis un furt intelectual de cea mai joasă speţă! Verdictul în acest sens a fost primit cu mare entuziasm de fostul premier, care şi-a pus deja în ramă diploma de plagiator, convins că aceasta îi va purta noroc într-un nou capitol al prodigioasei cariere de avocat şi om politic.

„Sunt încântat! După atâţia ani în care alţii au făcut toată treaba, asta e prima hârtie pe care o obţin ‘pe bune’. N-am mai simţit aşa un fior de când am învăţat să mă leg singur la şireturi în clasa a 8-a!”, a explicat Ponta, rânjind a glorie şi fluturând prin aer procesul verbal emis de Consiliu.

Îndrumătorul ştiinţific al lucrării luate cu jula, Adrian Năstase, l-a felicitat pe discipolul său, amintindu-le celor prezenţi că, în urmă cu patru ani, CNADTCU mai emisese un verdict de plagiat în acelaşi caz. „Recunoaşterea meritelor lui Victor s-a cam lăsat aşteptată!”, a glumit fostul premier despre celălalt fost premier, împuşcându-se în gât cu dopul unei sticle de şampanie.

Scris de Vasile
28 iulie 2016 02:07
Citește mai mult despre: doctorat furt impostura plagiat Ponta

Alte articole

Vezi mai mult