Ponta şi Antonescu se înscriu în PDL: „Vrem şi noi în partidul care a scăpat de Băsescu”

După ce Traian Băsescu a postat pe pagina sa de Facebook filmuleţul în care spune „Adio PD, adio PDL. Noi azi ne-am despărţit definitiv”, milioane de români au luat cu asalt sediile PDL din ţară, dorind să intre şi ei în categoria românilor care au scăpat definitiv de Băsescu. Printre aceştia, inclusiv liderii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu.

„Dacă n-am reuşit să scăpăm de Băsescu la referendumul de anul trecut, acum e şansa noastră!”, a spus, plin de satisfacţie, Crin Antonescu. „PDL-ul a devenit o oază de libertate în această ţară, e practic singurul loc fără Băsescu”, l-a completat Victor Ponta. „Şi am decis să intru în PDL pentru că, aşa cum bine spuneam într-una din lucrările mele, nu întreba ce poate face ţara pentru tine, ci întreabă ce poţi face tu pentru ea.”

Anunţul lui Traian Băsescu a dat peste cap inclusiv televiziunile din România. Astfel, Antena 3 a devenit pespe noapte o televiziune pedelistă, care nu mai conteneşte cu laudele şi limbile în cur la adresa liderului PDL, Vasile Blaga. Se pare că trecerea la pedelism este, dealtfel, şi motivul pentru care Mihai Gădea şi-a achiziţionat azi câteva zeci de cravate portocalii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
25 martie 2013 18:03

Alte articole

Vezi mai mult