Ponta şi Băsescu se ceartă pe o nouă problemă de interes naţional: cine îi scrie lui Moş Crăciun?

După problema reprezentării României la Bruxelles, Ponta şi Băsescu au un nou motiv să se contreze dur. În intervenţia televizată de aseară, preşedintele l-a acuzat pe premier că vrea să îi ia locul şi să îi scrie el un mesaj din partea românilor lui Moş Crăciun. „Am sesizat deja CCR-ul, Ponta nu trebuie lăsat să-i scrie lui Moş Crăciun”, spune Băsescu.

El spune că nu s-a întâmplat niciodată până acum ca un premier să-i scrie lui Moş Crăciun. „De când sunt preşedinte”, spune Băsescu, „an de an i-am scris personal lui Moş Crăciun. Nu l-a pus nici măcar pe Emil Boc, când era premier, deşi Moş Crăciun spunea că îi este tare drag, că îi aduce aminte de unul din elfii săi”.

Ponta spune, pe de altă parte, că el este oricum confundat cu Mickey Mouse, deci este mult mai potrivit pentru a-i trimite o scrisoare lui Moş Crăciun. Un alt motiv pentru care premierul spune că este persoana potrivită este faptul că este în alianţă cu Crin Antonescu, care îl poate ajuta la redactarea scrisorii, mai ales că aceasta trebuie scrisă în limba engleză.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
4 decembrie 2012 08:12

Alte articole

Vezi mai mult