Ponta, succes istoric în Emirate! Un şofer de autobuz din Dubai a acceptat să cumpere TAROM-ul

Până la urmă nu s-a întors din Orientul Mijlociu cu mâinile goale! După lungi tratative cu numeroşi magnaţi din zona Golfului, Victor Ponta a reuşit să negocieze predarea TAROM-ului către singurul investitor strategic care i-a acceptat oferta: Hussein al-Shahamah, un şofer de autobuz din Dubai.

Ponta spune că al-Shahamah se afla la volanul autobuzului cu care pleca spre aeroport. “M-a întrebat ce-i cu valiza aia atât de mare şi i-am spus că am în ea TAROM-ul şi aeroportul Otopeni, şi că sunt foarte necăjit că am fost cu ele la târg să le vând şi nu le-a vrut nimeni. Când am simţit că e cu adevărat interesat, am negociat la sânge – un investitor de talia asta e o adevărată binecuvântare pentru România!”

“Să ştiţi că am avut şi oferte din partea unui paznic de la hotel, dar a trebuit să iau în calcul diferenţa de prestigiu dintre un bodiguard de rând şi un ditamai şoferul de autobuz”, adaugă premierul.

Potrivit presei dubăiene, şoferul în vârstă de 59 de ani ar fi cumpărat compania aeriană “mai degrabă din milă”, oferindu-i lui Ponta câteva milioane de dolari din bacşişurile strânse în acea zi. “Nu ştiu încă ce o să fac cu TAROM-ul, probabil o să-l lustruiesc puţin, că unele avioane sunt încă bune, şi o să i-l dau nepotului meu, să se joace cu el”, a spus al-Shahamah.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
12 mai 2015 19:05
Citește mai mult despre: Dubai Emirate investitie Ponta Qatar tarom

Alte articole

Vezi mai mult