După ce Moise Guran a scris pe biziday.ro că economia a fost subminată de guvernul Ponta și a pierdut 2,5 miliarde de euro, premierul nu putea rămâne fără reacție. Mai ales în condițiile în care, în urma rectificării bugetare, mulți bani au fost puși deoparte special pentru campania prezidențială a lui Ponta, lucru semnalat și de Moise Guran.

ponta_moise_guran.jpg Astfel că Ponta vrea – nici mai mult, nici mai puțin – să-l dea afară de pe Internet pe Moise Guran. Și nu doar pe el, ci și pe Lucian Mîndruță, care a preluat și mediatizat articolul lui Moise Guran. Și Ponta chiar crede că așa ceva este posibil, după ce șeful său de campanie, Dan Șova, i-a garantat că acest lucru este perfect realizabil.

”Domnule viitor președinte, o să mă ocup personal de Moise Guran și Lucian Mîndruță”, i-ar fi transmis Șova lui Ponta. ”O să vorbesc cu directorul de la Internet, sau măcar cu șeful de personal de acolo și îl conving cumva să-i dea afară. Îi ameninț că trimit fiscul peste ei, peste Internet, sigur vor ceda. Dacă nu, scot Internetul din priză și dispare cu totul.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 30.09.2014 16:45 Politic

National Cinematografic