Ponta vrea să-l dea afară pe Moise Guran de pe Internet, ca să nu mai scrie că subminează economia

După ce Moise Guran a scris pe biziday.ro că economia a fost subminată de guvernul Ponta și a pierdut 2,5 miliarde de euro, premierul nu putea rămâne fără reacție. Mai ales în condițiile în care, în urma rectificării bugetare, mulți bani au fost puși deoparte special pentru campania prezidențială a lui Ponta, lucru semnalat și de Moise Guran.

Astfel că Ponta vrea – nici mai mult, nici mai puțin – să-l dea afară de pe Internet pe Moise Guran. Și nu doar pe el, ci și pe Lucian Mîndruță, care a preluat și mediatizat articolul lui Moise Guran. Și Ponta chiar crede că așa ceva este posibil, după ce șeful său de campanie, Dan Șova, i-a garantat că acest lucru este perfect realizabil.

”Domnule viitor președinte, o să mă ocup personal de Moise Guran și Lucian Mîndruță”, i-ar fi transmis Șova lui Ponta. ”O să vorbesc cu directorul de la Internet, sau măcar cu șeful de personal de acolo și îl conving cumva să-i dea afară. Îi ameninț că trimit fiscul peste ei, peste Internet, sigur vor ceda. Dacă nu, scot Internetul din priză și dispare cu totul.”

Scris de Calin
30 septembrie 2014 14:09
Citește mai mult despre: Mindruta moise guran Ponta

Alte articole

Vezi mai mult