Ponta vrea să schimbe actualii puşcăriaşi cu unii din USL! Adrian Năstase, cap de listă

Premierul Victor Ponta intenţionează să-şi impună proprii oameni în cele mai importante penitenciare din ţară. Deşi oficial nu s-a anunţat nimic, surse credibile de la Palatul Victoria susţin că locurile în celulă ale actualilor deţinuţi sunt în pericol, aceştia urmând să fie înlocuiţi fie cu membrii USL, fie cu simpatizanţi ai actualei coaliţii de la guvernare. Cap pe listă pare a fi Adrian Năstase, un apropiat al premierului Victor Ponta.

Singurii care nu e cazul să se teamă pentru locul lor în celulă sunt deţinuţii care sunt sau au fost membri PSD sau PNL, cum este cazul fostului senator Cătălin Voicu. În schimb, pedeliştii se pot considera ca şi eliberaţi, niciunul dintre ei neurmând să-şi păstreze locul în celulă.

Preşedintele Traian Băsescu nu vede cu ochi buni aceste înlocuiri. „Nu este normal ca deţinuţii să fie numiţi pe criterii politice. Doar pentru că faci parte din USL nu înseamnă că meriţi să fii în închisoare. Vă pot da oricând exemple de pedelişti sau udemerişti care au făcut fapte care îi recomandă pentru un loc în celulă. Deţinuţii trebuie aleşi în funcţie de  competenţă şi de experienţă”, consideră preşedintele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
15 iunie 2012 05:05

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult