Portretul lui Băsescu a ars de viu, ca un câine

În Capitală şi în câteva oraşe din ţară pensionarii au ieşit încetişor în stradă, protestând vehement împotriva reducerii pensiilor cu 15 procente. Ei au scandat lozinci anti-minciună şi au ars câteva portrete reuşite ale preşedintelui Băsescu, pe care le-au păstrat de la alegeri, înrămate, pe peretele dinspre răsărit. Acesta este un act de cruzime nemaintâlnită, ştiut fiind cât de greu este pentru Băsescu să iasă bine într-o poză.

În faţa Palatului Cotroceni, pensionarii s-au confruntat cu forţele de ordine, reuşind ca prin forţă brută să rupă cordonul jandarmilor şi se forţeze porţile palatului. Zeci de jandarmi au fost grav răniţi şi au avut nevoie de îngrijiri medicale, ei cerând intervenţia armatei pentru a stopa atacurile sălbatice ale veteranilor obezi.

Simţind că asediul începe, Maria Băsescu a ieşit în balconul palatului şi a ars în mod public toate fotografiile de familie din album, declarând că şi ei i-a promis Traian marea cu sarea, iar acum se simte trădată pentru a nu ştiu câta oară de cel pe care l-a ales.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
12 mai 2010 14:25
Citește mai mult despre: Basescu jandarmi pensionari scandal

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult