Cu o mică întârziere, dar au dus treaba la bun sfârşit! Poşta Română a adus azi la Casa Poporului o scrisoare expediată în 1989 de către Rudolph Giuliani, şi adresată lui “Nicolae Ceauşescu, preşedintele Republicii Socialiste România, secretar general al PCR şi cel mai iubit fiu al poporului român”, conform celor scrise de Giuliani pe plic.giuliani_scrisoare_ceausescu.jpg

În scrisoarea de acum 30 de ani, expediată pe 18 decembrie 1989, Giuliani îl felicita pe liberalul Ceauşescu pentru maniera fermă, bărbătească, cu care a tratat protestele din Timişoara şi îl asigura de sprijinul său. Giuliani recunoaşte că a primit de la Gorbaciov nişte bani, dar "nu sunt neapărat bani pentru scrisoarea asta, poate sunt pentru altă scrisoare, eu scriu multe scrisori", spune Giuliani.

Oficialii de la Poşta Română nu şi-au cerut scuze pentru întârzierea cu care au adus scrisoarea: "Ceauşescu, sau Dragnea, PCR sau PSD, ce contează? Sunt tot comuniştii la putere şi situaţia e cam la fel ca în '89. Să sperăm că şi de data asta vor câştiga tot comuniştii, să ne păstrăm locurile de muncă, pentru că într-o ţară capitalistă Poşta Română ar fi desfiinţată", a spus directorul Poştei.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Thursday, 30.08.2018 13:59 Politic

National Cinematografic