Poşta Română a livrat azi şi scrisoarea lui Giuliani din 89, în care îl lăuda pe “liberalul” Ceauşescu

Cu o mică întârziere, dar au dus treaba la bun sfârşit! Poşta Română a adus azi la Casa Poporului o scrisoare expediată în 1989 de către Rudolph Giuliani, şi adresată lui “Nicolae Ceauşescu, preşedintele Republicii Socialiste România, secretar general al PCR şi cel mai iubit fiu al poporului român”, conform celor scrise de Giuliani pe plic.

În scrisoarea de acum 30 de ani, expediată pe 18 decembrie 1989, Giuliani îl felicita pe liberalul Ceauşescu pentru maniera fermă, bărbătească, cu care a tratat protestele din Timişoara şi îl asigura de sprijinul său. Giuliani recunoaşte că a primit de la Gorbaciov nişte bani, dar „nu sunt neapărat bani pentru scrisoarea asta, poate sunt pentru altă scrisoare, eu scriu multe scrisori”, spune Giuliani.

Oficialii de la Poşta Română nu şi-au cerut scuze pentru întârzierea cu care au adus scrisoarea: „Ceauşescu, sau Dragnea, PCR sau PSD, ce contează? Sunt tot comuniştii la putere şi situaţia e cam la fel ca în ’89. Să sperăm că şi de data asta vor câştiga tot comuniştii, să ne păstrăm locurile de muncă, pentru că într-o ţară capitalistă Poşta Română ar fi desfiinţată”, a spus directorul Poştei.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
30 august 2018 11:59
Citește mai mult despre: Ceausescu giuliani scrisoare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult