Poştaşii, panicaţi de reducerea pensiilor cu 15%

Poştaşii au intrat în panică după ce Băsescu a anunţat că pensionarii vor primi cu 15% mai puţini bani de la 1 iunie. Faptul că lor, în calitate de bugetari, li se taie 25% din venituri nu i-a deranjat nici pe departe atât de tare ca reducerea pensiilor. Marea problemă a poştaşilor este că, dacă pensiile ţăranilor vor fi reduse cu 15%, majoritatea dintre aceştia îşi vor primi pensiile în fise. Ori să cari în spate zeci de kilograme de fise pentru a duce banii pensionarilor e un scenariu care-i sperie pe poştaşi.

„Domnule, că mi-au tăiat mie, accept, asta e situaţia. E criză şi altă soluţie nu l-a dus capul pe Băsescu să găsească. Dar totul până la pensionari. Păi dacă le taie pensionarilor 15%, eu cum le mai duc banii de pensii? Sunt o gramadă de ţărani cu pensii de 1 leu, iar dacă taie ăştia din ele, eu o să trebuiască să car fise după mine. O să rămână prea puţini pensionari care să primească bancnote, majoritatea vor primi doar fise. Bancnote poate ăia de la oraş, dar la sate e jale cu pensiile” ne-a declarat un poştaş dintr-o comună botoşeneană.

„Pai ce domnule, eu îs Mircea Badea, să mă duc la sală? N-am bani să trag şi eu de fiare, să pun muşchi pe mine. O să-mi rup spatele de la pensiile date în monede”, a încheiat acesta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
11 mai 2010 12:15
Citește mai mult despre: Basescu criza pensionar postas reducere

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult