Postul lui Bode, în pericol. Un repetent din Medgidia s-a înscris în PNL

Zilele lui Lucian Bode la conducerea Ministerului de Interne sunt numărate. Azi s-a înscris în PNL o răpciugă de om, fost angajat în Poliția Locală din Medgidia, un repetent care umblă cu o mostră după propria iscălitură la el, pe un cartonaș, ca să aibă de unde să se inspire când semnează un act, dar în același timp o lichea de primă clasă și un lingău excepțional, care l-ar lăsa mut de uimire chiar și pe Codrin Ștefănescu.

”Înzestrat cu aceste calități, analfabetul proaspăt înscris la liberali are toate șansele să urce rapid treptele puterii și să-l depășească inclusiv pe Rareș Bogdan, care deține în prezent recordul de arivism politic, depășind chiar și gibonul numit de PSD prefect într-un județ din Oltenia, pe care nici nu are sens să-l numim, că știe toată lumea cine e”, spune analistul politic Decebal Popescu.

”La înscrierea în PNL a fost și proba citirii unui text la prima vedere. S-a dovedit că e atât de analfabet încât i s-a dat un doctorat din oficiu și e în cărți pentru un post de ministru. În acest moment așteptăm să-l prezentăm președintelui Iohannis, dar având în vedere ce nulități a promovat ăsta în funcții publice, e practic o formalitate”, spune analistul politic.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
17 ianuarie 2023 11:28
Citește mai mult despre: PNL repetent

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult