Poteraş, probabil cel mai prost primar din lume

Eu locuiesc în Sectorul 6, care ar putea la fel de bine să se cheme Sectorul 666, şi asta îmi mănîncă toţi nervii.
Ieri a fost însă o zi frumoasă, am aflat că Poteraş, probabil cel mai prost primar din lume, a fost trimis în judecată de DNA. El, cu vicele şi cu alţi cîţiva hăndrălăi din Primărie a retrocedat, în locul unor terenuri agricole, cîteva parcele în buricul Bucureştiului. Prejudiciul? 20 de milioane. Toţi euro. Nu ştiu cum s-a aflat,… probabil s-au oripilat oamenii ăia la gîndul că trebuie să cultive porumb şi cartofi în jurul Arcului de Triumf.

Poteraş este eminenţa cenuşie, cu multe pete negre, care a conceput în Parcul Moghioroş un loc de joacă pentru copii construit exlusiv din beton şi fier. Sînt nişte tobogane de fier+tablă=copii morţi, făcute din resturile de materiale rămase după ce s-a redecorat Institutul Mina Minovici.
Acum se face în parc, la intrare, o fîntînă arteziană. A fost începută cu cîteva zile în urmă, cînd s-au anunţat ploile.
Anul ăsta, exact cînd criza sărea într-un picior pe graniţa cu Bulgaria, Poteraş a umplut tot sectorul cu nişte brăduţi corciţi cu paste spiralate, ceva grotesc.
Vă ţin la curent!

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Mihai
16 noiembrie 2009 08:27

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult