Potrivit noilor legi SRI, şi tovarăşa Carmen e savant de renume mondial

Klaus Iohannis a făcut ce a promis: a modificat noile legi ale serviciilor secrete! Potrivit variantei actualizate, nu doar preşedintele se bucură de puteri extinse, ci şi Carmen Iohannis, care devine automat doctor în chimie şi savant de renume mondial.

„Mi se pare că se potriveşte, eu cu fizica, ea cu chimia şi renumele mondial… Ştiu că ea a început ca profesoară de engleză, dar engleza şi chimia sunt foarte compatibile. Fiecare termen din chimie are un echivalent în engleză. Gândiţi-vă”, a explicat Iohannis.

La auzul veştii, mii de români s-au pregătit să aducă un cald omagiu mult stimatei şi iubitei tovarăşe, simbol al muncii creatoare, al îmbinării exemplare a marilor răspunderi ale militantului politic cu cele ale omului de ştiinţă, caracterizat prin cea mai înaltă răspundere faţă de cauza progresului, păcii şi înţelegerii între popoare.

Singurul nemulţumit e premierul Nicolae Ciucă, care voia el să fie savant de renume mondial, convins că un savant e cineva care se ocupă de savarine.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
8 iunie 2022 11:20
Citește mai mult despre: carmen iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult