După negocierile cu UDMR, infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea a ieșit destul de optimist, dar și cu un lichid vâscos suspect în colțul gurii. Imediat după el a ieșit și liderul UDRM, Kelemen Hunor, care avea o privire de bărbat care tocmai a trăit o mare bucurie.
 
”Kelemen a obținut absolut tot ce-a vrut de la Liviu Dragnea în schimbul votării de către UDMR a moțiunii de cenzură. A obținut nu doar zi liberă de ziua națională a ungurilor sau mai multă limbă maghiară în administrație, ci și favoruri de altă natură”, a spus, misterios, o persoană care a asistat la negocieri.

dragnea_lege_imbecila.jpg


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 19.06.2017 19:31 Politic

National Cinematografic