Predoiu, pe locul 3 și la alegerile pentru şef de scară, după 2 candidaţi care nici nu stau în bloc

Eșecurile continuă pentru fostul candidat PNL Cătălin Predoiu, cel al cărui destin era să unească voturile de dreapta din București. La nici câteva zile după epica înfrângere în alegerile pentru primăria Capitalei, Predoiu a suferit un nou eșec la alegerile pe casa scării, unde a ieșit pe locul trei, după doi candidați care nici măcar nu locuiau în bloc.

„Împotriva domnului Predoiu s-a înscris soacra fostului administrator, care stă la țară, la Blejoi, și un băiat care mai trece din când în când prin bloc și împarte broșura Kaufland”, a explicat cenzorul asociației de proprietari. Soacra fostului administrator a câștigat cu peste 50% din voturile locatarilor și a plecat astfel cu ficusul de pe casa scării drept recompensă, în timp ce băiatul cu broșurile a cerut un token nou pentru intrat în scară, întrucât cel vechi se zgâriase și trebuia să sune la interfon de fiecare dată.

Cătălin Predoiu și-a asumat demn rezultatele scrutinului, deși în sondaje era cotat cu peste 73%, declarând că, dacă familia și vecinii i-o vor cere, se va muta într-un alt bloc unde este apreciată mai mult doctrina sa liberală, sau poate la casă, unde nu poate să plictisească pe nimeni.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

7 iunie 2016 14:06
Citește mai mult despre: alegeri predoiu

Alte articole

Vezi mai mult