Predoiu, tot mai cunoscut. E a treia marcă de pateu, după Ardealul şi Sadu

Un sondaj național făcut la comanda PNL a relevat că unul din liderii PNL este în mare creștere de popularitate printre români. Astfel, Cătălin Predoiu s-a clasat pe locul al treilea în preferințele electoratului după pateurile Ardealul și Sadu.

„Peste 40% din respondenți au spus că preferă pateul Predoiu, când vor să mănânce o tartină cu ceva. Și mulți dintre ei ar alege Predoiu în locul lui Sadu, pentru că Predoiu are mult mai puțină sare, aproape deloc”, a declarat Gavrilă Decebal, directorul institutului care a realizat sondajul.

Sondajul s-a realizat în mai multe supermaketuri din țară unde clienții au fost întrebați care este pateul lor preferat. „Prefer Predoiu pentru că este perfect inofensiv pentru ficat și nu mă supără deloc la stomac. Dormi foarte bine după ce consumi niște Predoiu, se întinde bine pe pâine și nu are un miros puternic. Merge la orice, și la pâine normală și la pâine prăjită iar dacă îl uiti pe un raft câteva zile e la fel de proaspăt”, a spus un consumator de pateu.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Ef
7 decembrie 2016 14:12
Citește mai mult despre: pateu predoiu

Alte articole

Vezi mai mult