Pregăteşte Dragnea o contra-manifestaţie? În Teleorman sunt dezgropaţi morţii

După ce mai multe voci din PSD au cerut organizarea unui contra-protest de amploare pentru susținerea eliberării majorității infractorilor, în Teleorman au început să aibă loc o serie de mișcări interesante. Mai mulți reprezentanți ai autorităților locale au fost văzuți prin cimitire, mobilizând pe cei vii să-i dezgroape pe cei morți.

„Acest guvern este unul legitim, votat de câteva milioane de români. Este momentul ca acești români să iasă la suprafață, să arate celor câteva zeci de mii care protestează în stradă cine a votat și cine deține puterea în țara asta”, a declarat Mihai Todea, primarul unei comune din Teleorman cu 17.000 de votanți din care aproape 850 sunt vii.

Astfel, la București sunt așteptate câteva sute de dricuri de transport în comun care să aducă manifestanții la protest. Participanții la marș nu vor primi bani, că oricum nu au ce face cu ei, dar vor primi colivă, prescuri și binecuvântări.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
23 ianuarie 2017 13:01

Alte articole

Vezi mai mult