Pregătiri de 1 Mai! Firea va pune muștar pe toți căcații de câine din București, ca să pară mici

O nouă idee originală marca Gabi Firea, special pentru ziua de 1 Mai. Țăranca din Bacău cu buletin de Voluntari vrea să pună muștar pe toți căcații de câine din București, ca să pară mici. ”Orașul nu va arăta bine, ci de-a dreptul apetisant”, s-a lăudat primarul Capitalei. ”Cei care vor rămâne în oraș de 1 Mai nu vor regreta, sunt sigură!”

Gabi Firea spune că este atât de sigură de succesul ideii sale pentru că a testat-o de mai multe ori pe soțul ei, Florentin Pandele. ”Dac-ați ști cât căcat de câine a mâncat Pandele de când suntem împreună, v-ați cruci!”, spune Firea. ”Cum nu era cine să curețe căcatul de câine din curte, puneam muștar pe el și Pandele îl rădea pe tot. Iar de cele mai multe ori nici nu s-a prins că nu mănâncă mici, că am pus mult muștar pe căcați.”

Pesedista pe care bucureștenii au fost suficient de proști ca s-o aleagă primar a mai explicat că e mult mai profitabil să dai cu muștar pe căcații de câine decât să-i strângi. ”Nimeni nu va putea verifica cât muștar s-a cumpărat și cât s-a folosit, dacă înțelegeți ce vreau să spun”, a răspuns misterios Firea. ”Iar despre educarea bucureștenilor, să-și strângă singuri căcații de câine de pe jos, nici nu poate fi vorba, că nu vreau să rămânem eu și PSD-ul fără votanți.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
28 aprilie 2017 15:04
Citește mai mult despre: 1 mai Bucuresti gabi firea mici

Alte articole

Vezi mai mult