Pregătiţi! Drumarii şi-au scris deja demisiile, pentru că ştiu că nu vor face faţă ninsorilor

Anunţul ANM, că urmează câteva zile de cod galben şi portocaliu de ninsori, i-a pus deja în mişcare pe drumari. Spre deosebire de alţi ani, când erau luaţi pe nepregătite de căderile de zăpadă, anul acesta ei şi-au pregătit din timp demisiile, ştiind că e doar o chestiune de ore până când îşi vor dovedi din nou incompetenţa.

„Nu e ca şi cum n-aş şti c-o vom da în bară şi la zăpezile de anul acesta”, recunoaşte cu sinceritate Robert Acrişor, unul din şefii Comandamentului de Iarnă. „Prefer să nu mă mai amăgesc, să caut scuze pentru intervenţiile ineficiente sau să dau vina pe alţii. De cum apar primele probleme, eu semnez demisia, că până la urmă, orice aş face, tot la asta se ajunge.”

Alţii n-au mai avut răbdare să aştepte intrarea în vigoare a codului portocaliu şi şi-au depus deja demisiile. „E şi vineri, vine week-endul, prefer să plec spre munte de la ora asta, că după ce cade zăpada sigur nu se va mai putea circula spre munte. Vreau ca venirea zăpezii să mă găsească la munte, nu în Bucureşti”, spune un astfel de demisionar.

Scris de Calin
24 ianuarie 2014 13:01

Alte articole

Vezi mai mult