Prelipceanu dă examen de centură maro la pupincurism cu sensei Gâdea

Examen important pentru Cosmin Prepliceanu de la Digi24 în această seară. După ani buni de antrenament și muncă asiduă, acesta va da cel mai important examen al carierei sale, cel de centură maro la pupincurism. Examinatorul său va fi nimeni altul decât Mihai Gâdea, sensei de pupat în cur cu un singur Dan, dar cel ce DAN.

„Este o încununare a carierei mele de lingău. Puțină lume mai ține minte, dar mi-am început cariera la TVR printre cei mai redutabili pupincuriști a presei, pe vremea când televiziunile particulare nu știau cum se dă o limbă cu bale. Perioada aceea a fost ca o școală pentru mine, am învățat într-un an cât nu au învățat alții să pupe în cur o viață întreagă”, a povestit cel alintat „Prepe” de către șefi.

Acesta a recunoscut că are emoții la întâlnirea cu marele Gâdea și speră să nu se înconvoaie sub anvergura frunții sale. Dacă va lua examenul va putea rămâne pupincurist pe viață la Digi24 și după retragerea lingăului de CTP să devină cel mai puternic ziarist de clanță din București.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

16 septembrie 2021 12:58
Citește mai mult despre: Digi24 gadea prepliceanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult