Premieră. Avem și Ministerul Deghizării, care va gestiona măștile și purtarea corectă

Proaspăt învestit, dar și cu ministere surpriză! Noul Guvern conține în premieră și un Minister al Deghizării, care se va ocupa de calitatea măștilor medicale, dar și de măsurile necesare pentru a-i determina pe români să le poarte corect.

Pentru deghizări cât mai bune, vor fi făcute investiții. Se vor amplasa oglinzi în spațiile publice, vor fi subvenționate măștile cu demoni sau costumele complete din blană de urs. Vor fi făcute și controale și cine poate fi identificat ia amendă.

”80% din măștile de pe piață sunt neconforme. Toți poartă măști de import, în loc să cumpere măști românești autentice, cu urși, vrăjitoare, alți demoni. E dovedit științific că o barbă mare de câlți te protejează mai bine de stropi decât o fâșie subțire de poliester făcut în China”, susține noul ministru al deghizării. Decebal Popescu.

Ministrul spune că un român care poartă masca în mod corect nu poate fi identificat nici măcar de familie sau de apropiați, ori asta nu prea se întâmplă în realitate: ”Dacă cineva te recunoaște, probabil deja ai fost contaminat”, spune ministrul deghizării.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
24 decembrie 2020 12:27
Citește mai mult despre: guvern măști

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult