Premierul Cîțu vrea să plece și Zanni de la Survivor, că s-a uitat urât la el

Prim-ministrul Florin Cîțu a continuat să arate inflexibilitate și dorință de scandal și în timpul ședinței coaliției declarând că cine nu este de acord cu el trebuie să plece rapid. Drept urmare a cerut și ca Zanni de la Survivor să fie trimis acasă, pentru că ieri seară s-a uitat la emisiune și i s-a părut că ăla s-a uitat urât la el.

„Nu poți să vii la ședința de guvern sau la proba eliminatorie după ce ai făcut aceste declarații. Păi cum să fure domnule din biscuiții colegilor, ce-i acolo, sat fără câini. Îl avertizez pe Zanni că nu voi tolera asemnea ieșiri în decor”, a declarat premierul Cîțu și a bătut cu pumnul în masă să curețe resturile de la joint.

Războinicii au observat clar că plecarea lui Cătălin Moroșanu i-a dezechilibrat pe Faimoși, care nu se așteptau ca unul dintre cei mai buni concurenți din competiție să fie eliminat. „Acest concurs pentru mine a înseamnat multe chestii. Nu mi-am imaginat că pot să gândesc așa negativ față de colegii mei, că pot să-i urăsc, că îmi doresc să piardă unele probe doar pentru că nu aveam sentimente bune față de ei”, a declarat Cătălin Moroșanu, eliminat recent din competiție care a precizat că-l înțelege pe prim-ministru.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

19 aprilie 2021 18:37
Citește mai mult despre: florin citu survivor zanni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult