Premierul Dănciucă a trimis la Monitorul Oficial o foaie cu liniuțe și bastonașe

Deranjat că a fost prins cu doctoratul plagiat, premierul Dănciucă a decis că e timpul să-și rezolve problemele din CV și să înceapă să învețe să scrie. Astfel, de câteva zile premierul face liniuțe și bastonașe și câte 3-4 ore pe zi.

El speră ca într-un an de zile să învețe să scrie și să citească cursiv, iar apoi să treacă la nivelul următor: să intre la gimnaziu. Dacă totul merge bine, Dănciucă speră ca peste 20 de ani chiar să scrie un doctorat pe bune – bineînțeles, avem de-a face cu o situație pur ipotetică, limitările intelectuale ale dăncilului de la Palatul Victoria fiind evidente.

Deși de apreciat că e sârguincios, premierul Dănciucă ar trebui să învețe să fie și atent. Azi, de exemplu, el a primit de la consilieri o ordonanță de urgență, pe care s-o semneze și să o trimită către Monitorul Oficial, dar graba l-a făcut să trimită o foaie pe care exersase el liniuțele și bastonașele. Și puțin a lipsit ca ea să fie publicată în Monitorul Oficial, noroc că unul din zecile de angajați ai serviciilor din guvern a sesizat greșeala și a remediat-o la timp.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
8 aprilie 2022 15:31
Citește mai mult despre: Dănciucă premier

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult